Sous-vide je metoda vaření potravin, které jsou předem zabaleny do vakuových sáčků a vařeny v vodní lázni při konstantní teplotě po dlouhou dobu. Tato metoda umožňuje dosáhnout dokonalé propečení potravin a zachovat jejich nutriční hodnotu..
Sous-vide je metoda vaření potravin, které jsou předem zabaleny do vakuových sáčků a vařeny v vodní lázni při konstantní teplotě po dlouhou dobu. Tato metoda umožňuje dosáhnout dokonalé propečení potravin a zachovat jejich nutriční hodnotu..
Sous-vide je metoda vaření potravin, které jsou předem zabaleny do vakuových sáčků a vařeny v vodní lázni při konstantní teplotě po dlouhou dobu. Tato metoda umožňuje dosáhnout dokonalé propečení potravin a zachovat jejich nutriční hodnotu..
Sous-vide je metoda vaření potravin, které jsou předem zabaleny do vakuových sáčků a vařeny v vodní lázni při konstantní teplotě po dlouhou dobu. Tato metoda umožňuje dosáhnout dokonalé propečení potravin a zachovat jejich nutriční hodnotu..